Termékek Menü

Állateledel száraz WHISKAS Junior macskáknak csirkehússal 800g

Ár:
2.065 Ft (1.626 Ft + ÁFA)

A WHISKAS® érti, hogy kiscicája mit szeret és természeténél fogva mire van szüksége. Ezért a WHISKAS® Junior eledelt úgy fejlesztettük ki, hogy minden olyan tápanyag benne van, amire kiscicájának szüksége van az egészséges fejlődés érdekében. Ízletes, tejjel töltött falatkákat tartalmaz, melyet kis kedvence élvezni fog és könnyedén el tud ropogtatni.

Összetevők:

válogatott gabonafélék, hús és állati származékok (4% csirke a barna színű szemcsékben), olajok és zsírok, növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok, tej és tejszármazékok (0.7% sovány tejpor a töltött falatkákban, ami egyenértékű 4% tejjel), növényi eredetű származékok, zöldségek (4% sárgarépa a narancssárga színű szemcsékben, 4% zöldborsó a zöld színű szemcsékben).

Etetési útmutató:

Etesse kedvencét vegyesen nedves és szárazeledellel. Az etetési mennyiség kialakításakor vegye figyelembe macskája aktivitási szintjét és testfelépítését. Mindig gondoskodjon megfelelő mennyiségű friss ivóvízről kis kedvence számára. A balesetek elkerülése érdekében tartsa távol a csomagolóanyagot csecsemőktől, kisgyermekektől és háziállatoktól.
Cikkszám: 29.00019
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Menny.:zsák